Stap voor stap

Binnen elke relatie moet er één zijn die de eerste positieve stap zet om uit een rot situatie te komen.

Onzeker is iedereen

Doe je hier wel goed aan? Heb ik dan ineens een probleem? Waar leidt het toe? 

Hoe pak je dat aan?

Stap voor stap. Je begint met een kostenloos adviesgesprek. Bij Relatie Evaluatie vind je een duidelijk, doeltreffend en verfrissend stappenplan waarbij je begeleid wordt door een ervaren mediator.

Beantwoord deze vragen

Ben je niet meer met elkaar in gesprek? Begrijp je elkaar niet meer? Zou je dit willen veranderen? Wil je daarbij meer leren over jezelf en/of de ander? Relatie Evaluatie helpt graag. 

Kom op, laat je zien 🙂

Het eerste gesprek

De start van Relatie Evaluatie met het eerste gesprek wordt besteed aan het kennismaken en het verkennen van de te nemen stappen.

Verwachtingen

Wie ben jij en wat is je doel? Wat doet Relatie Evaluatie en wat kun je verwachten. Waarmee kun jij apart of samen aan de slag?

Intakeformulier

Tijdens het eerste gesprek ontvang je een intakeformulier die je thuis mag invullen. De vragen zijn bedoeld om jou en mij meer inzicht te geven over de situatie.

Hoelang en waar

Een gesprek duurt gemiddeld 1 uur. We spreken af op een locatie bij jou in de buurt. We proberen zo snel mogelijk het eerste gesprek te plannen, dit lukt vaak binnen 2 weken.

Relatie Evaluatie

Van bijzaak naar hoofdzaak!

Het tweede gesprek en daarna

Je gaat aan de slag, niet alleen met jezelf maar ook met de mensen om je heen. We werken bij Relatie Evaluatie met een duidelijk stappenplan.

Dagelijks leven

Hoe ziet jouw dagelijks leven eruit? Hoe is jouw interactie in een relatie? We gaan praktisch aan de slag. De richting is praktisch in het hier en nu.

Bewuster

Bewust worden wat er speelt. We hebben een hoop besproken. Nu kun je het één en ander zelf uitproberen en ervaren.

De Relatie Evaluatie

Hoe zou je verder willen en hoe ziet de ander dat? Wat is de realiteit? Is je wens te realiseren en hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? Met de opgedane (zelf)kennis staat er één ding vast; je hebt helder en effectief gecommuniceerd. 

De toekomst

Effectief communiceren levert een positieve bijdrage aan je toekomst, welke keuze je ook maakt. Niet alleen voor jou, ook voor de mensen in je nabije omgeving.